Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü İle Hello Afrika Sunumu

Açıkcası ben üniversitede okurken motosiklet bana çok uzaktı. Aslında sonrasında da çok uzaktı ama ne olacağı belli olmuyor işte hayatta :)) Şimdi üniversitede motosiklet kulüplerinin olduğunu görmek ve bu tutkunun genç yaşlarda bilinçli bir şekilde başladığını görmek çok güzel gerçekten.

Bildiğim kadarıyla İstanbul’da sadece Bilgi Üniversitesi’nde Motosiklet kulübü bulunuyor. Kendileri ile tanışmam Hello Afrika‘nın İstanbul sunumunu yapmak için Santral İstanbul’u gözüme kestirmem ile başlıyor 🙂 Tanıdık, arkadaş filan derken (Simge Sezer‘e teşekkür ederim.) kendileri ile bir araya geldim. Zaten ilk sorduğum soru “üniversiteyi nasıl ikna ettiğiniz” oldu 🙂 malum Türkiye’de motosikletin imajı çok parlak değil. Üniversiteler de en başta tehlikeli olduğu için bu kulüplere çok sıcak bakmıyorlar. İyi de yamaç paraşütü, dağcılık gibi kulüpler var, bunlar tehlikeli sporlar değiller mi diye düşünüyor insan. Hepsinde olduğu gibi gerekli eğitim ve önlemler aldığında tehlikelerin en aza indirilebileceğini biliyoruz. Neyse çok uzatmayım, bu ayrı bir tartışma konusu. Kulübe ilk gün tanışmaya gittiğimde motosiklet kullanan ve gezmeye merakı olan genç arkadaşları görünce çok mutlu oldum. Yani ben yaşlı değilim tabi ki ama 20’lerin başında da değilim yani :))

Kendileri ile kısmet olursa kısa bir süre içinde Santral İstanbul‘da Hello Afrika‘nın ilk İstanbul sunumunu gerçekleştireceğiz. Ben şimdi önden böyle bir kulüp kurdukları için kendilerini tebrik etmek ve tanıtmak istedik.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü:

İstanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü 2013 yılında, motosiklet sürme bilincinin farkında ve motosiklet kültürünü yaymak amacıyla kurulan bir kulüptür. Motosikletin bir yaşam tarzı, bir siyasi duruşu olduğuna ve özgür bireyler yetiştireceğine inanır ve duruşumuzu tüm varlığımızla her platforma taşırız. Kulübümüzde öğrenciler düşünen, sorgulayan, sorumluluk alan ve motosiklet kültürünü Türkiye’nin genç nüfusuna yaymak için çabalayan kişilerdir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü üyeleri, her zaman korumalı kıyafetler ve kasklarıyla bilinçli birer sürücü, ülke sorunlarıyla ilgilenen ve fikir arayan duyarlı birer birey ve tecrübeleriyle birbirlerine destek olan kişilerdir.

bilgi-motosiklet-kulubu-hello-afrika

No Comment

No Comments

Post a Comment