Rüzgarın İzinde, T.M.K.B Fotoğraf Yarışmasında 2. Oldu

Türkiye’de yeni bir oluşum olan Türkiye Motosiklet Klüpleri Birliği, Tükiye’de bulunan motosiklet klüplerinin haklarını 3. şahıs ve kuruluşlara karşı arayacak, gezi, duyuru ve organizasyonların yapılması, motosiklet kullanıcılarının faydasına olacak ücretsiz etkinlik, festival, kortej gibi etkinleri yapmak amacıyla kurulmuştur.

2012 Eurasia Motosiklet Fuarı için fotoğraf yarışması düzenlemişlerdi. Motosiklet tutkusunu ve halkın gözündeki “motosiklet kullanıcısı serseridir” imajını kırmayı amaçlayan bu yarışmaya destek olmak amacı ile katıldım. Sevgili jürü üyeleri fotoğrafımı beğenmişler ve beni 2. yapmışlar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda kendilerine destek olmak için birşeyler yapabilirim.

Unutmadan fotoğrafın çekildiği yer Gürcistan’ın Rusya sınırına çok yakın bir yer olan Kazbegi ‘dir.

2 Comments

2 Comments
  • Robin

    Ayakta sürüp akrobatik hareketler sergileyerek nasıl “motosiklet kullanıcısı serseridir” imajını kıracaksın Serkancım :)) Üstelik touring bir makina üstünde, al endürü motorunu sonra kalk ayağı 😛 Selamlar, ayrıca gönülden tebrikler.

    • Serkan Sogut

      Robinim bir kıskançlık mı sezinliyorum nedir 🙂 her ayakta motor süren serseri ise durum vahim. Yok sadece touring makinede ayakta sürenler ise ozaman lafım yok :)) Alacaz işte kısmetse bir enduro kurtulacam bu imajdan

Post a Comment