Hello Afrika gezisine Turizm Trend desteği

Hello Afrika gezisi boyunca yazılarımızı turizmtrend.com üzerinden de paylaşıyor olacağız. Üstelik tüm facebook paylaşımlarımı, fotoğraflarımı gezi boyunca editörler düzenleyip gün gün yayınlıyorlar. Kaçırdığınız birşeyler olursa oradan okuyabilirsiniz 🙂 Ayrıca kendileri gezi sponsorlarından birisi oldu. Gezimize verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Turizm Trend Türkiye ve dünyada ki turizm bilgilerini takip ederek hızlı bir şekilde biz takipçilerine ulaştıran bir sitedir. Farklı bir online mecra olan Turizm Trend daha çok kullanıcı odaklı bir rehber gibidir. Turizm ile ilgili sektör temcileri ile son kullanıcıları online ortamda buluşturarak,  takipçilerine fotoğraf, video ve yorumlarını paylaşma imkanı sunmaktadır.

Türkiye’nin bacasız sanayisi kabul edilen turizm sektörüne doğrudan ve dolaylı olarak destek vererek eğitim ve hizmet kalitesinin arttırılmasını sağlarlar. Ayrıca bu alanda referans kaynağı olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini düşünüyorum 🙂 Türkiye’deki destinasyonların yanında, yurtdışı yayınları izleyerek haber, makale ve araştırmaları Türkçeye çevirip takipçilerine sunuyor.

En iyi tatili veya farklı tatilleri arıyorsanız Turizm Trend’i takip etmenizi tavsiye ederim.

http://www.turizmtrend.com/gezgin-serkan-sogut/


Web: http://www.turizmtrend.com
Facebook:
 http://www.facebook.com/TurizmTrend
Twitter: http://twitter.com/TurizmTrend 

No Comment

No Comments

Post a Comment